Copyright © 2015  | Privacy Policy

Il Bacaro

Vrijthof 16 e

6211 LD  MAASTRICHT

 

Telefoon +31 - (0)43 - 3264700

Email info@ilbacaro.nl

Restaurant Il Bacaro Maastricht

Openingstijden

 

Zondag t/m donderdag van 12.00 - 01.00 uur

Vrijdag en zaterdag van 12.00 - 02.00 uur

 

De keuken is dagelijks geopend van 12.00 - 22.00 uur!

Restaurant Il Bacaro Maastricht
 

Printing, color

Scanning

Copying (b&w only)

Fax, recieved

Fax, sent

Piccolo

Grande

Piccolo

Grande

Piccolo

Grande

CENA/DINER

Verkrijgbaar de gehele dag

PRANZO/LUNCH

(Tot 17.00 uur)

'Vivere per mangiare e non mangiare per vivere'

Leef om te eten en niet om te leven

MENUKAART

  • Italian romance, Il Bacaro Maastricht
  • Dessert, Il Bacaro Maastricht

Pane con pollo (warm) | gegrild kippendijenvlees | cocktailsaus | Parmezaanse kaas | sla garnituur

Piadina bambini | Italiaanse 'tosti' ham/kaas

Pane con insalate di pesce | luxe vissalade

Pane con coppa di Parma | coppa | rucola | Parmezaanse kaas

Pane con verdure e provolone (warm) | gegrilde groente | provolone (jonge kaas)

Pane con arrosto | varkensgebraad |pesto | artisjokkensalade

Pane con formaggio di cabra | geitenkaas | walnoot | rucola | balsamico

9,00

 

7,50

8,50

9,00

 

9,00

9,00

9,50

PANE

INSALATA

Ceasar salad | Romeinse sla | Parmezaanse kaas | croutons | ansjovis

Ceasar salad met gegrilde kip | Romeinse sla | Parmezaanse kaas | kip | croutons | ansjovis

Insalata di pesce | Italiaanse vissalade

Insalata caprese | tomaat | basilicum | D.O.P. buffelmozzarella

 

Bacaro {s m inv} venetiaanse wijnbar, café, taverne; far bàcaro feestvieren; al bàcaro samen eten en drinken; chiacchiere da bacaro borrelpraat; il bacaro bar in Maastricht;

9,50

 

13,50

 

13,50

13,50

Bruschetta al pomodoro (2) | tomaat | basilicum

Bruschetta al prosciutto (2) | tomaat | basilicum | prosciutto

Tris di bruschetta | 3 verschillende bruschetta’s

Antipasti il bacaro | assortiment van koude vis-, vlees- en

vegetarische gerechten

Affettati misti  | assortiment van Italiaanse vleeswaren

Formaggi misti | assortiment van Italiaanse kazen

Prosciutto di parma | luchtgedroogde ham

Prosciutto san daniele | luchtgedroogde ham, 2 jaar gerijpt

Mortadella | gekookte worst met pistache nootjes

Coppa di Parma | luchtgedroogde varkensnek

Spiedini d’agnello (2) | gemarineerde lamsspiesjes

Tris di salami | trio van verschillende salami

Carpaccio cipriani | de originele rundercarpaccio van Harry’s bar

Vitello tonnato | zacht gegaard kalfsvlees met een tonijnsaus

Polpette della nonna | gehaktballetjes in een tomatensaus

Ossibuchi alla Milanese | gestoofde kalfslapjes in een tomatensaus

Pollo all’aglio | kippendijenvlees met knoflook uit de oven

Arrosticini’s | 8 spiesjes van lams- en schapenvlees

Tagliata di manzo | ossenhaas, rucola en Parmezaanse kaas

ANTIPASTI 

CARNE

6,50

7,50

8,50

21,00

18,50

18,50

6,50

8,50

5,50

6,00

6,50

6,50

11,50

11,50

4,70

10,50

4,70

10,50

15,50

Baccala mantecato | crostini’s met crème van stokvis

Acciughe marinate | gemarineerde ansjovis

Sarde in saor | sardines op Venetiaanse wijze (zoet/zuur)

Sardine fritti | kleine, gefrituurde sardientjes (vanaf 17.00 uur)

Calamari fritti | gefrituurde inktvisringen (vanaf 17.00 uur)

Spiedini di gamberi | spiesjes van gamba’s

Tonno alla pesto di Trapanese | tonijn met een tomatenpesto

Carpaccio di salmone | carpaccio van gerookte zalm

Peperoni marinati con acciughe | gegrilde paprika |ansjovis | buffelmozzarella

PESCE

6,50

4,50

9,50

10,50

10,50

12,50

13,50

9,50

7,50

 

 

 

5,50

5,50

6,50

Pane con aglio | brood met knoflooksaus

Pane al pomodoro | brood met tomatentapenade

Bella di cerignola | de beste olijven van Italië (met pit)

Olive all’aglio | gemarineerde knoflook-olijven

Verdure miste al forno | groenten uit de oven

Zucchini fritti | gefrituurde courgette met Parmezaanse kaas

(vanaf 17.00 Uur)

Patate al forno | aardappeltjes uit de oven

Funghi al forno | gegratineerde champignons

Parmigiano con miele | 2 jaar oude Parmezaanse kaas en honing

Taleggio | korstkaas van koemelk

Gorgonzola | blauwschimmelkaas

Pecorino | harde schapenkaas

Insalata di patate | aardappelsalade met rode bietjes

Insalata caprese |  D.O.P. buffelmozzarella | tomaat | basilicum

Supplement brood

VEGETARIANO

6,50

7,40

4,50

3,90

6,00

5,50

   

4,70 5,30

6,70

5,90

5,90

5,90

4,50

6,50

2,00

3,50

3,90

 

 

 

       

           

 

     

 

Semifreddo con praliné | bevroren mousse van praliné

Tiramisu | het wereldberoemde Italiaanse nagerecht

Crema di cioccolato | chocolademousse van pure chocolade

Panna cotta | nagerecht op basis van gekookte room

Sorbetto al limone | frisse citroen sorbet

Vin Santo con cantuccini | zoete dessertwijn met amandelkoekjes

Formaggi misti medio| half Italiaans kaasplankje

Sgroppino | citroensorbet, wodka en prosecco

Caffé Italiano | koffie met amaretto en slagroom

Caffé Irlandese | koffie met whiskey en slagroom

Caffé Espagnol | koffie met Tia Maria en slagroom

Caffé Romagna | koffie met brandy en slagroom

DOLCI

5,00

5,00

5,00

5,00

5,00

6,50

9,50

6,00

8,00

8,00

8,00

8,00

 

Bresaola

Luchtgedroogde runderhaas

Involtini di Sogliola

Tongrolletjes met kruiden en artisjok

Polpette di Baccala

Gehaktballetjes van stokvis en amandel

Stinco di Agnello

Lamsboutje uit de oven

Anatra affumicato

Gerookte eendenborst met uienconfit

Castagne con cavolini al forno

Spruitjes met kastanjes en fontina kaas

 

Arrancini taleggio e noci

Risotto balletjes van taleggio (kaas)

en hazelnoot

(verkrijgbaar vanaf 17.00 uur)

 

PASTA 

 

 

SPECIALI SETTIMANALI 

weekspecialiteiten

 

 

Spaghetti con aglio e olio

Spaghetti met knoflook en olie

Spaghetti  Bolognese

De klassieker onder de pasta’s

Pasta alle Norma

Pasta met aubergine en ricotta

Spaghetti Cozze

Spaghetti met mosselen in een tomatensaus

Ravioli di Funghi porcini

Ravioli gevuld met eekhoorntjesbrood

 

 

8,50

 

9,50

 

11,50

 

14,50

 

14,50

 

 

11,50

 

11,50

 

6,00

 

12,50

 

11,50

 

7,50

 

 

4,50 piccolo

8,50 grande

WIJNEN VAN DE MAAND 

Rood

 

Rosso di Montalcino

Pietranera

Toscane

100% Sangiovese grosso

Vol, soepel, fruitig, houtgelagerd

 

Wit

Serai Bianco

La Morette

Veneto

Trebbino/pinot bianco/chardonnay/

sauvignon blanc

Levendig, fris, elegant

glas   7,00

fles  35,00

 

 

 

 

 

glas    5,50

fles  27,50